Pantheon helpt meubelmaker Vepa met maatwerk-ERP

Dit artikel delen:

Vepa, kantoor- en project-meubelfabrikant en onderdeel van de VDB Groep, heeft Pantheon Automatisering als partner voor het onderhoud en de uitbreiding van het maatwerkpakket voor enterprise resource planning (erp) binnengehaald. Het erp-pakket draait op de IBM Power Systems (for i)-serverarchitectuur (voorheen AS/400). Pantheon uit Heerenveen biedt al ruim dertig jaar ict-maatwerkoplossingen en op IBM-leest geschoeide erp-bedrijfssoftware voor groothandels, productiebedrijven en dienstverleners.

Vepa heeft productielocaties in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. De doelstelling is dat het erp-systeem voor alle werkmaatschappijen wordt ingezet en wordt uitgebreid. Deze uitbreiding kan bestaan uit het ontwikkelen van functionaliteiten (maatwerk) of door gebruik te maken van standaardpakketten en/of de Oculus Suite-modules van Pantheon Automatisering. Ook is er in de toekomst een geleidelijke modernisering en standaardisatie van het huidige pakket te verwachten. Uiteindelijk zullen er zo'n tweehonderd gebruikesr met het systeem gaan werken.

Hans Siekerman, commercieel directeur Pantheon Automatisering: 'Vepa en Pantheon Automatisering passen qua bedrijfscultuur goed bij elkaar. Beide bedrijven hebben de karakteristieken van een familiebedrijf, waarbij we ons allebei richten op zowel kleine als grote organisaties in diverse sectoren.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-26T09:33:00.000Z Rik Sanders