Alphen aan den Rijn kiest zaaksysteem Green Valley

Dit artikel delen:
Handen schudden

De nieuwe gemeente Alphen aan den Rijn kiest voor de levering en implementatie van een front- en midoffice suite voor het zaaksysteem van Green Valley. Per 1 januari 2014 fuseren de gemeenten Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude tot een nieuwe gemeente van ongeveer 105.000 inwoners met de naam Alphen aan den Rijn. De doelstelling is om het zaaksysteem vanaf de fusiedatum in productie te nemen.

Op deze manier kan de gemeente direct profiteren van de mogelijkheden van het zaaksysteem. De projectorganisatie van de nieuwe gemeente is samen met Green Valley en zijn onderaannemer Daadkracht al volop bezig met de implementatie van het zaaksysteem om ervoor te zorgen dat deze doelstelling behaald wordt. Het systeem van Green Valley biedt een goede basis om gemeentebreed zaakgericht te gaan werken voor zowel externe als interne processen. Op dit moment werken er al vijftien met het zaaksysteem, goed voor meer dan vijfhonderd zaaktypen.

‘We zijn enorm blij met de keuze van Alphen aan den Rijn’, zegt Rens Boogerd, algemeen directeur van Green Valley. ‘Na de overname van het zaaksysteem vorig jaar van Logica hebben we keihard gewerkt aan een aantal fundamentele verbeteringen. We zien de keuze van Alphen aan den Rijn dan ook als bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik weet niet of onderaannamer al veel meters heeft kunnen maken, maar 1 januari 2014 lijkt me een vrij ambitieuze doelstelling. Drie gemeentes op een lijn krijgen v.w.b. de specs, daarna bouwen en testen en tot slot de boel uitrollen, medewerkers opleiden, enz...

@ Patrick,

Ik vind de deadline ook erg ambitieus. Kan iemand iets roepen over de haalbaarheid?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-20T17:03:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.