Saab breidt ERP-overeenkomst met IFS uit

Dit artikel delen:

Saab, de Zweedse specialist op defensie- en beveiligingsgebied, breidt het gebruik van IFS Applications uit om de wereldwijde groei te versterken. Saab neemt extra gebruikerslicenties af en werkt met IFS aan meer functionaliteit op het gebied van projectmatig werken. Ook ontwikkelen beide bedrijven mobiele oplossingen voor het stroomlijnen van de voorraadketen. IFS is een Zweedse leverancier van software voor enterprise resource planning (erp).

Saab (veertienduizend werknemers) implementeerde IFS Applications in 1994 en heeft sindsdien nauw samengewerkt met IFS om de oplossing uit te breiden en te verfijnen. In 2009 besloot Saab de IFS-oplossing binnen de gehele groep te implementeren. Vervolgens viel in september 2012 het besluit om de relatie met IFS verder uit te breiden om wereldwijde groei te realiseren door internationaal te standaardiseren op IFS Applications. In het kader van de nieuwe overeenkomst is het aantal gebruikers uitgebreid en wil de fabrikant een verbreding van de functionaliteit ter ondersteuning van een aantal bedrijfskritische processen. 

IFS heeft een team dat kant-en-klare, op componenten gebaseerde oplossingen voor bedrijven in de luchtvaart- en defensiesector biedt. Andere klanten zijn onder meer UK Royal Navy, het Eurofighter-consortium, Emirates, AMS, DynCorp, Hawker Pacific en Ensign Bickford.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-03T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.