Exact integreert Outperform in Globe Next

Dit artikel delen:

Exact heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Outperform, leverancier van software voor sales en operations planning (S&OP). Hierin is vastgelegd dat Exact wereldwijd de S&OP-software als geïntegreerd onderdeel van Exact Globe Next gaat aanbieden. Hiermee krijgen klanten de mogelijkheid om het volledige proces van sales-forecasting tot operationele planning aan te sturen vanuit de erp-oplossing.

S&OP en forecasting zijn methoden waarmee bedrijven voorraden kunnen verlagen en de cashflow kunnen optimaliseren. Dit is een belangrijk voordeel in een sterk concurrerende markt die voortdurend verandert. De verkoophistorie die is vastgelegd in Exact Globe Next, wordt met de oplossing van Outperform verwerkt tot een betrouwbare prognose. De prognose kan vervolgens met aanvullende informatie vanuit sales- en marketing eenvoudig worden verrijkt. Door onder andere rekening te houden met het beoogde serviceniveau, beschikbare voorraad en levertijden, wordt de prognose automatisch omgezet naar een supply-plan bestaande uit inkoop- en eventueel productieorders. Op deze manier ontstaat er een balans tussen vraag en aanbod, tegen de juiste kosten.

Speciaal ontwikkelde tool

‘De samenwerking met Outperform is gebaseerd op het feit dat het creëren en managen van realistische en betrouwbare sales- en operations-plannen een complex proces is’, zegt Jarno van Hurne, product marketing director bij Exact. ‘Het is afhankelijk van kennis over huidige resultaten en cijfers uit het verleden. Dit proces vraagt om ondersteuning vanuit een speciaal ontwikkelde tool. Door het aangaan van deze overeenkomst zorgen we ervoor dat klanten over de gehele wereld toegang krijgen tot een S&OP-oplossing die integreert met ons aanbod.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-24T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.