Exact biedt ZZP'er online boekhoudoplossing

Dit artikel delen:

Exact is gestart met een online boekhoudoplossing voor zzp’ers, eenmanszaken en kleine ondernemers waarmee ze in de cloud kunnen samenwerken met hun accountant. Met Exact Online Starter krijgen ze direct inzicht en toegang tot relevante informatie, waaronder financiële rapportages. De ondernemers kunnen zelf relaties beheren en facturen versturen, terwijl de accountant zorgt voor verwerking en toezicht. Bovendien zijn actuele overzichten altijd en overal beschikbaar via mobiele apps.

Volgens Marcel van de Sandt, productmarketingmanager bij Exact, biedt het programma talloze voordelen voor zowel de ondernemer als de accountant. 'De accountant die voorheen alle informatie per mail of op papier ontving en handmatig moest inboeken, kan dit werk nu automatisch doen. Er zijn geen ritjes meer nodig om facturen of bonnetjes af te geven; alles kan online worden ge-upload. Verkoopfacturen worden na verzending automatisch geboekt als omzet. Ook is er de optie  om via de dienst Scan & Herken inkoopfacturen automatisch te verwerken. Dat bespaart tijd. Bovendien kunnen ondernemers direct vragen stellen aan hun accountant.'

Van de Sandt verwacht dat accountants met deze nieuwe cloudoplossing beter in contact komen met een voor hen vaak nieuwe, groeiende doelgroep van kleine ondernemers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Ik ben zelf al langere tijd bekend met de software van Exact.
Exact Online ken ik ook al een tijd en zeker ook het concept daarachter. Het is dan ook al meerdere jaren functioneel mogelijk (volgens mij ruim 5 jaar!) om via Exact Online als zzp-er/(kleine) onderneming in te loggen en je administratie in te zien of erin te muteren. De accountant toegang verlenen was toen ook al mogelijk.
Ik ben dan ook op zoek naar het 'echte nieuws' van dit bericht. Betreft dit de integratie met mobiele devices of toch iets anders?

Bedankt voor je reactie.

Het is inderdaad vanaf het begin mogelijk voor ondernemers om online samen te werken met zijn accountant. Exact Online Starter voorziet echter in de behoefte van een groeiende groep ondernemers die zijn administratie wil uitbesteden aan een accountant of administratiekantoor, maar wel direct grip wil houden op zijn financiën, zelf snel en eenvoudig wil factureren en via een digitale schoenendoos facturen wil uploaden. De ondernemer kan hierbij de oplossing nu ook middels apps benaderen via de Ipad, Iphone en Andriod. De accountant houdt echter grip op de administratie.

Daarbij kan een ondernemer nu eerst zelf een abonnement afsluiten en intussen op zoek gaan naar een geschikte accountant via het Accountancy Center. Meer informatie hierover vind je op http://www.exact.nl/software/producten/exact-online/starter

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-15T11:56:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.