AON distribueert kredietsoftware Credit Tools

Dit artikel delen:
Kluis

Aon Trade Credit, onderdeel van risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon, heeft de distributierechten verkregen voor de kredietverzekeringssoftware Policymanager. Aon en Credit Tools uit Zaltbommel, de leverancier van deze software, hebben hiervoor een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten. Volgens AON neemt de vraagt naar deze software voor het ondersteunen van kredietverzekeringscontracten en bijbehorende financiering alleen maar toe.

Het softwarepakket Policymanager ondersteunt en automatiseert de administratieve handelingen bij een kredietverzekeringspolis, zoals het automatisch aanvragen en managen van kredietlimieten. Dit beperkt het risico dat organisaties de administratieve verplichtingen van hun kredietverzekering niet of niet volledig nakomen, waarmee een eventuele uitkering gevaar loopt. Verder ondersteunt Policymanager automatisch zaken als tijdige schademelding, incasso-overdracht en correcte omzetopgave voor premieberekening.

Aon (65.000 medewerkers), gevestigd in Londen, is een grote internationale financiële dienstverlener. In Nederland heeft deze hoofdsponsor van Manchester United negen kantoren met 1750 medewerkers.  

Voor Credit Tools betekent de samenwerking een belangrijke stap in de verdere internationalisering die het bedrijf een paar jaar geleden inzette. 'Met Aon als exclusieve distributiepartner voor ons softwarepakket Policymanager krijgt Credit Tools de beste internationale partner die we ons kunnen wensen', aldus directeur Pim van der Hagen van Credit Tools.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-06T10:22:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.