Managed hosting door True

Unit4 scoort met ERP bij universiteiten

 

contract deal uitbesteding

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft drie internationale universiteiten binnengehaald als klant. Het gaat om de Amerikaanse Robert Morris University, de Britse universiteit Ravensbourne en het Spaanse Universidad Europea Miguel de Cervantes. De deal met de universiteit in de VS heeft een waarde van ruim een miljoen euro. Van de andere overeenkomsten zijn geen financiële details bekendgemaakt.

De in Pittsburgh gevestigde Robert Morris University (RMU), 5400 studenten, implementeert erp-oplossing Unit4 Agresso. Het systeem omvat een volledig geïntegreerde cloud-oplossing met pakketten voor onder meer financieel management en budgettering, hr en salarisadministratie.

De Britse Ravensbourne universiteit, gevestigd in Londen, richt zich op digitale media en design. De universiteit telt 2400 studenten. Met Unit4 Agresso Finance, onderdeel van Unit4 Campus, wil Ravensbourne de dienstverlening verbeteren. De oplossing biedt gebruikers via een selfservice-formule real-time financiële informatie. De data wordt gehost in het cloud datacenter van Unit4 in Wales.

Universidad Europea Miguel de Cervantes (UEMC), vijftienhonderd studenten, implementeert het Education Management System (EMS), dat moet de administratie van de groeiende universiteit verbeteren. Administratieve taken, de financiële informatie en het hr-management geoptimaliseerd en verbetert de dienstverlening naar studenten. De oplossing ondersteunt daarnaast de toekomstige uitbreidingsplannen van het opleidingsinstituut.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5084595). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×