Unit4 scoort met ERP bij universiteiten

Dit artikel delen:
contract deal uitbesteding

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft drie internationale universiteiten binnengehaald als klant. Het gaat om de Amerikaanse Robert Morris University, de Britse universiteit Ravensbourne en het Spaanse Universidad Europea Miguel de Cervantes. De deal met de universiteit in de VS heeft een waarde van ruim een miljoen euro. Van de andere overeenkomsten zijn geen financiële details bekendgemaakt.

De in Pittsburgh gevestigde Robert Morris University (RMU), 5400 studenten, implementeert erp-oplossing Unit4 Agresso. Het systeem omvat een volledig geïntegreerde cloud-oplossing met pakketten voor onder meer financieel management en budgettering, hr en salarisadministratie.

De Britse Ravensbourne universiteit, gevestigd in Londen, richt zich op digitale media en design. De universiteit telt 2400 studenten. Met Unit4 Agresso Finance, onderdeel van Unit4 Campus, wil Ravensbourne de dienstverlening verbeteren. De oplossing biedt gebruikers via een selfservice-formule real-time financiële informatie. De data wordt gehost in het cloud datacenter van Unit4 in Wales.

Universidad Europea Miguel de Cervantes (UEMC), vijftienhonderd studenten, implementeert het Education Management System (EMS), dat moet de administratie van de groeiende universiteit verbeteren. Administratieve taken, de financiële informatie en het hr-management geoptimaliseerd en verbetert de dienstverlening naar studenten. De oplossing ondersteunt daarnaast de toekomstige uitbreidingsplannen van het opleidingsinstituut.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-07T10:02:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.