ANVA en Faster Forward gaan weer scheiden

Dit artikel delen:

Na in juni nog een gedeeltelijke fusie te hebben aangekondigd, hebben Anva uit Amersfoort en Faster Forward uit Bergen op Zoom toch besloten om ieder zijns weegs te gaan. Beide bedrijven hebben ruim een jaar lang samen gewerkt aan het nieuwe softwarepakket Elements voor de gehele verzekeringsbranche. Daarbij was het de intentie om delen van beide bedrijven samen te voegen tot een nieuwe organisatie voor financiële dienstverlening. Besloten is nu dat beide bedrijven ieder in hun eigen markt zelf verder gaan met het vermarkten van de Elements-software voor klantrelatiebeheer en frontoffice-ondersteuning.

Bij Anva werken zo'n honderddertig mensen en bij Faster Forward 28. Anva levert al veertig jaar software voor de verzekeringsbranche en is vooral sterk in het volmachtsegment. Faster Forward is gespecialiseerd in geïntegreerde online software.

Anva richt zich met Elements op de landelijke verzekeringsbranche. Faster Forward bedient met de software het huidige provinciale segment en richt zich daarnaast op aanbieders van hypotheken en pensioenen.

Justin Schlee, voorheen mede-eigenaar van Faster Forward, stapt over naar Anva en wordt directeur strategie. Roel van Dijk blijft aan als algemeen directeur van Anva. André van Nieuwenhuijzen (algemeen directeur) zal samen met Rob van Loon en Frank Middelhoek de directie vormen van Faster Forward.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-15T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.