JD Edwards-partners starten Redfaire International

Dit artikel delen:
Samenwerken

Drie Europese JD Edwards-partners hebben Redfaire International opgericht. Deze joint venture biedt klanten van de JD Edwards-bedrijfssoftware één ingang voor internationale ondersteuning aan voor bijvoorbeeld implementatie en projectmanagementdiensten. Redfaire International is een initiatief van het Britse Redfaire, het Nederlandse Cadran Consultancy en het Zwitserse Full Speed Systems. De drie bedrijven zijn al jarenlang actief als partner van Oracle-onderdeel JD Edwards.

Redfaire International verschaft klanten toegang tot zo'n honderdvijftig senior JD Edwards-consultants, plus consultants die beschikbaar zijn vanuit het netwerk. Naast functionele en technische expertise in JD Edwards EnterpriseOne en World Software, biedt Redfaire International een portfolio van bijbehorende Oracle-producten en partnerproducten.

Daarnaast heeft het samenwerkingsverband de ambitie om onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten te bundelen. Klanten kunnen dan sneller profiteren van nieuwe technologie voor cloud, mobility, business intelligence en applicatie-integratie. Zij kunnen bijvoorbeeld kiezen of zij hun oplossing willen draaien via een cloud-, on premise- of hostingoplossing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-12T09:34:00.000Z Rik Sanders