Infor en Ciber zetten pact door in Europa

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Infor en ict-dienstverlener Ciber breiden hun samenwerking uit. Het gaat om implementatie-, integratie- en upgrade-diensten die de bedrijven gezamenlijk aanbieden in Noord-Amerika en nu beschikbaar stellen voor de Europese markt. De samenwerking is specifiek gericht op Infor M3 en de Infor Lawson suite. Die erp-pakketten bevatten branchespecifieke applicaties voor financiële-, hr- en supply chain management-toepassingen.

Als onderdeel van de alliantie zal Ciber samenwerken met Infor Consulting Services. Dat pact moet klanten upgraden naar de nieuwste Infor-releases en voorzien van de nieuwste functionaliteiten.

Volgens Infor-president  Stephan Scholl is het moderniseren van bestaande implementaties cruciaal. 'Hierdoor kunnen organisaties profiteren van de veranderingen die Infor heeft doorgevoerd in de cloud-, mobiele-, sociale- en analytische mogelijkheden en de branchespecifieke functionaliteiten waarmee bedrijven slimmer en sneller kunnen werken.'

De dienstverlener en bedrijfssoftwarekeverancier benadrukken verder dat klanten kunnen profiteren van de ruim één miljard dollar aan r&d-investeringen die Infor sinds 2011 heeft gedaan.
De dienstverlener en de erp-reus bedienen in de VS ongeveer driehonderd gezamenlijke klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-18T11:44:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.