Mybrand komt in 2014 omzetdip te boven

Dit artikel delen:
groei cijfers vergrootglas grafiek

SAP-dienstverlener Mybrand zag in 2014 de netto-omzet met 4,8 procent stijgen naar 27,4 miljoen euro. In 2013 daalde de omzet (26,2 miljoen) nog met 3,2 procent ten opzichte van 2012 (circa 27,1 miljoen euro). Daarmee heeft het bedrijf uit Geertruidenberg het niveau van 2012 weer bereikt en is daar zelfs wat bovenuit gestegen. Voor 2015 verwacht het bedrijf opnieuw groei.

Deze groei heeft  Mybrand met name gerealiseerd door het vergroten van zijn marktaandeel en uitbreiding van het dienstenportfolio op het gebied van test- en kwaliteitsmanagement.

Het bedrijfsresultaat kwam in 2014 uit op 2,2 miljoen euro. De solvabiliteit is gestegen naar 51,5 procent, met een eigen vermogen van 6,2 miljoen euro. Hiermee heeft  Mybrand in 2014 een stevige basis gelegd voor verdere groei in 2015. Daarbij wordt gemikt op clouddienstverlening, maar ook op groei in de licentie gerelateerde omzet, stelt het bedrijf.

Volgens  Mybrand vertaalt de hoge klanttevredenheid zich in diverse contractverlengingen. Alle klanten waarvan de contractperiode afgelopen jaar afliep, hebben ervoor gekozen hun contracten te verlengen, vaak voor een periode van vijf jaar.

In 2014 is het aantal medewerkers uitgebreid met 24 personen tot rond de tweehonderd, waarmee het kennisniveau in het bedrijf verder is verstevigd. 'In 2015 bestaat  Mybrand tien jaar. We zijn er trots op dat  Mybrand in deze periode een stabiele groei en steeds hogere kwaliteit heeft laten zien, ook tijdens moeilijke economische omstandigheden', zegt financieel directeur Paul Poppelaars.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-30T09:48:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.