Ctac voert SAP/4 Hana in bij Bavaria

Dit artikel delen:
Bier

Ict-dienstverlener Ctac uit Den Bosch implementeert SAP/4 Hana bij bierbrouwer Bavaria. In 2016 moet de implementatie van de bedrijfssuite zijn afgerond. Met SAP/4 Hana, opvolger van SAP R/3, hoopt de Brabantse brouwer sneller te kunnen rapporteren via eenvoudige dashboards en de bedrijfssoftware te integreren in mobiel werken.

Volgens SAP zal Bavaria per bedrijfsonderdeel overstappen op S/4 Hana. Vanaf 2016 wil de brouwer uit Lieshout gefaseerd per bedrijfsonderdeel overstappen op de nieuwe bedrijfssoftware.

Het management krijgt via mobiele apparatuur toegang tot dashboards met real-time-informatie over de productie en verkoop. De buitendienst-medewerkers krijgen via mobiele apparatuur toegang tot crm-informatie.

Bavaria werkt sinds 1997 met de bedrijfssoftware van SAP. Toen het contract met de ict-beheerpartner afliep, was dat voor de brouwer een goed moment om het ict-landschap eens kritisch onder de loep te nemen.

Geen early adopter

'Hoewel het bedrijf zich op het vlak van ict naar eigen zeggen bewust nooit als een early adopter heeft opgesteld, koos Bavaria in 2015 als een van de eerste bedrijven in Nederland voor SAP S/4 Hana', stelt SAP in een factsheet over de overeenkomst.

Bij Bavaria werken ongeveer duizend mensen. Het bedrijf zette in 2014 ruim 500 miljoen euro om en opent binnenkort een brouwerij in Ethiopië.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-12T16:31:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.