Fabrikant Conver verruilt Exact voor Glovia

Dit artikel delen:

Conver, fabrikant van machines en werktuigen voor landschapsbeheer uit Giessen, wisselt zijn Exact-omgeving in voor een enterprise resource planning (erp)-oplossing van Fujitsu Glovia. Met dit systeem Glovia G2 wil Conver geïntegreerd kunnen werken en het proces van op maat gemaakte machines beter kunnen ondersteunen. De implementatie is inmiddels gestart en wordt volgens planning afgerond op 1 januari 2016.

Conver, een onderdeel van de Dutch Power Company, maakt onderscheid tussen machines voor beheer vanaf het water (varende) en vanaf het land (rijdende). De meeste machines worden ontwikkeld op basis van wensen en specificaties van klanten, daarnaast zijn er uitvoeringen die uit voorraad leverbaar zijn. Het productaanbod omvat oneer andere maaiverzamelboten, baggerboten, amifibische werktuigdragers en zelfsturende machines.  

Het bedrijf liep bij de productie steeds vaker tegen de grenzen aan van de huidige bedrijfsapplicatie van Exact, zegt Adrie van Hooff, ketenbeheermanager bij Conver. 'We hadden dringend behoefte aan een systeem waarmee we echt geïntegreerd kunnen werken, zodat alle afdelingen op basis van dezelfde cijfers opereren. De functionaliteit van Glovia G2 sloot het best aan bij onze manier van werken. Bovendien had ons zusterbedrijf Machinefabriek Herder al positieve ervaringen met de implementatie van G2 en kennis van het pakket. De keuze voor Fujitsu Glovia was dus snel gemaakt.'

Whitepaper

Bedrijven staan van verschillende kanten onder druk en moet innoveren om ook in de toekomst een rol van betekenis te kunnen blijven spelen. In deze whitepaper ligt de focus primair op de voorraadhoudende groothandel, maar ook voor (handels)bedrijven met soortgelijke processen kan deze whitepaper relevant zijn. Het gaat in op ontwikkelingen die van invloed zijn op de concurrentieposities en het onderscheidend vermogen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-22T15:40:00.000Z Rik Sanders