Van Wijlen vernieuwt erp-systeem met Acto

Dit artikel delen:

Van Wijlen Duurzame Installatietechniek kiest voor een nieuwe erp-oplossing van Acto. Met de software wil het bedrijf processen binnen en buiten het bedrijf automatiseren. Dit draagt bij in een volgende stap in professionalisering en procesoptimalisatie.

De huidige software van Van Wijlen sloot niet aan bij de nieuwe weg die het bedrijf onlangs is ingeslagen. Daarom ging Van Wijlen op zoek naar een vervangende erp-oplossing. Aangezien nog niet alle processen zijn geautomatiseerd moet de nieuwe oplossing processen automatiseren. Met deze digitalisering kan naar eigen zeggen veel efficiency behaald worden.

Van Wijlen koos na een selectietraject voor de software van Acto. ‘Met Acto krijgen we nog beter gedetailleerd inzicht in onze onderhanden werkpositie’, benadrukt André van Wijlen bij de onderbouwing voor de keuze voor Acto. ‘Daarnaast kunnen we met de calculatie-software van Acto gemakkelijk eenduidige calculaties maken, over alle disciplines heen.’

Niet alleen intern, maar ook voor externe partijen, zoals opdrachtgevers, klanten en leveranciers, worden steeds meer processen gedigitaliseerd. Een voorbeeld hiervan is het klantportaal, waarin de klanten van Van Wijlen direct kunnen zien wat de actuele stand van hun meldingen is. De gehele buitendienst zal met tablets, met daarop de diverse apps van Acto, gaan werken en zo aansluiting vinden bij de interne processen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-07T10:41:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.