Bavaria kiest Ortec als planningsysteem

Dit artikel delen:

Bierbrouwerij Bavaria gaat de software van Ortec gebruiken om de planning van zijn distributie- en serviceprocessen te ondersteunen en te verbeteren. Nu gebeurt de dat nog aan de hand van verschillende systemen. De software is ook mobiel te gebruiken, waardoor chauffeurs onderweg hun planning aan de hand van actuele informatie kunnen aanpassen.

Bavaria gaat de software inzetten voor de planning van de distributie, de service- en onderhoudsactiviteiten en de evenementen. De planningstool wordt gevoed met actuele informatie, zoals de uitloop van werkzaamheden of verkeersopstoppingen, zodat de bierbrouwer planning en routes kan aanpassen.

In juni maakte Bavaria ook al bekend dat het ict-dienstverlener Ctac de opdracht heeft verstrekt om SAP/4 Hana in te voeren. Met SAP/4 Hana, opvolger van SAP R/3, hoopt de Brabantse brouwer sneller te kunnen rapporteren via eenvoudige dashboards en de bedrijfssoftware te integreren in mobiel werken.

Bavaria zegt momenteel druk bezig te zijn met de verbetering van het productieproces en de kwaliteit van de logistieke keten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-17T11:47:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.