Unit4 integreert Multivers in Ridder iQ

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft een partnerovereenkomst gesloten met Ridder Data Systems. Onderdeel van die samenwerking is de integratie van de administratieve software Unit4 Multivers met het erp-pakket voor projecten en productieplanning Ridder iQ. Die software voor de maakindustrie binnen de metaal-, hout- en kunststofbranche krijgt zo een geïntegreerde financiële component.

Beide bedrijven hebben de afspraken vastgelegd in een zogenoemde oem-overeenkomst (original equipment manufacturer). Door de integratie hoeven de 750 klanten van Ridder iQ niet langer met losse pakketten voor het logistieke en financiële proces te werken. Door de geïntegreerde software moet ook de administratie vereenvoudigen en meer inzicht ontstaan in de bedrijfsvoering.

Ict-dienstverlener GNB, ook partner van Unit4, verzorgt de directe koppeling (api) tussen de systemen. Ridder Data Systems biedt de geïntegreerde oplossing aan, waarbij GNB meehelpt om de overstap naar Unit4 Multivers mogelijk te maken.

'De samenwerking met Ridder Data Systems past in onze nieuwe partnerstrategie', licht Fred Loos, sales- & marketing manager mkb van Unit4 toe. De softwareleverancier uit Sliedrecht hoopt marktaandeel te vergroten via samenwerkingen met andere leveranciers en systemintegrators. Eerder werd ook bekend dat Capgemini het bpo-aanbod van Unit4 toevoegt aan het portfolio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-04T11:52:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.