CWF kiest Infor CloudSuite Facilities Management

Dit artikel delen:
Handen schudden

Infor, een Amerikaanse leverancier van bedrijfssoftware, kondigt aan dat Croon, Wolter & Dros Facilities (CWF) gekozen heeft voor Infor Cloudsuite Facilities Management voor een effectief beheer van zijn bedrijfsmiddelen. De facilitair dienstverlener rolt deze eam (enterprise asset management)-oplossing uit over al zijn locaties.

CWF is een jong bedrijf met veertig werknemers. Het bedrijf kent zijn oorsprong in 2014 toen de ondernemingen Croon Elektrotechniek en Ingenieursbureau Wolter & Dros de krachten op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde bundelden in CWF. Het bedrijf richt zich op multidisciplinaire onderhoudscontracten en zorgt voor het beheer van gebouwen, installaties én facilitaire diensten. CWF is actief in diverse markten, waaronder het onderwijs, de zorg, de zakelijke dienstverlening en de overheid.

Met het uitbreiden van de dienstverlening, waaronder sleutelbeheer, en de groeiplannen, ontstond de behoefte aan een nieuwe eam (enterprise asset management)-oplossing. Na een selectietraject, waaraan acht partijen meededen, kwam de Infor-software als beste naar voren.

Amazon Web Services

Pieter Kruik, manager operations van CWF, looft de flexibiliteit, het gebruiksgemak en de integratiemogelijkheden van Infor Cloudsuite Facilities Management. 'We kunnen de oplossing volledig integreren met andere zakelijke applicaties. Daarbij kunnen we profiteren van verbeterde efficiëntie, bijvoorbeeld op het gebied van rapportages en analyses. Zo kunnen we nu in een mum van tijd beschikken over een duidelijke storingsrapportage. Dat was voorheen een omslachtige en tijdrovende bezigheid.'

Ook is hij tevreden over het gebruik van EAM Mobile, een eam-applicatie van Infor voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. 'Monteurs zijn hiermee altijd direct verbonden met de cloudoplossing en kunnen informatie inzien, vastleggen en beheren vanaf waar ze werken.'

Met Infor Cloudsuite Facilities Management hoeft CWF lokaal geen servers of andere hardware aan te schaffen, wat de behoefte aan extra it-ondersteuning elimineert. Omdat de cloudlevering via Amazon Web Services (AWS) wordt beheerd via een maandelijks abonnement reduceert Infor Cloudsuite Facilities Management de initiële investering, omdat deze vallen onder de operationele kosten in plaats van de vermogenskosten, aldus Infor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-03T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.