Brink-topman Paul Beijersbergen verongelukt

Dit artikel delen:

Paul Beyersbergen

Paul Beijersbergen, eigenaar/statutair directeur van bouwautomatiseerder en -dienstverlener Brink Groep uit Leidschendam, is dinsdagmorgen overleden na een ongeval in 's Gravendeel. De 49-jarige Strijenaar botste met zijn auto tegen een boom. Naast een bekend gezicht in de bouw- & ict-wereld was Beijersbergen ook actief in de voetballerij, onder andere als aandeelhouder/bestuurder van ADO Den Haag en als adviseur voor FC Dordrecht.

Beijersbergen werkte na een middelbare bouwkundige opleiding bijna zijn hele carrière voor de Brink Groep waarbij hij opklom tot eerst directielid en later eigenaar/statutair directeur. Onder zijn leiding zette Brink Groep in 2013 een nieuwe organisatie op met vier takken: Brink Management & Advies, de joint venture voor huisvestingoplossingen Innvire, vastgoedinformatieadviseur Kontek en Ibis, een fusie van Brink Automatisering en KPD Automatisering. Met deze nieuwe, gespecialiseerde opzet wilde Brink zich handhaven in de zich in een crisis bevindende bouw- en vastgoedsector. Bij het bedrijf werken ruim tweehonderd mensen.

Vanuit de directie was hij eindverantwoordelijk voor de onderdelen Innvire, Kontek en Ibis. Naast zijn (mede)verantwoordelijkheid voor de dagelijkse besturing van Brink Groep was Beijersbergen ook betrokken bij grootschalige vastgoedprojecten, had hij een eigen investeringsmaatschappij (Apis Investments) en bekleedde hij diverse (maatschappelijke) nevenfuncties, zoals het ambassadeurschap voor de Stars in their Eyes Foundation (een goed doel in Zuid-Afrika) en het voorzitterschap van Forum Systeemhuizen Bouw, een vereniging van software-leveranciers in de bouwnijverheid.

Voetballerij

Verder was hij actief in de voetbalwereld, zowel bij de amateurs als voor een aantal profclubs. Tot januari 2015 was Beijersbergen medeaandeelhouder van ADO Den Haag. Hij verkocht zijn aandelen uiteindelijk aan de Chinees Hui Wang. In het verleden was hij ook commissaris bij de club uit de hofstad. Afgelopen najaar werd hij adviseur bij FC Dordrecht, waar hij vanuit zijn achtergrond ook betrokken zou zijn bij de realisatie van een nieuw stadion aan de Krommedijk. Beijersbergen zat in het verleden namens Brink Groep al in de projectdirectie van de bouw van het nieuwe stadion van ADO Den Haag.

Reactie Brink Groep

De Brink Groep stuurde vanmiddag een reactie waarin het laat weten dat het bedrijf in diepe rouw verkeert 'nadat onze directeur Paul Beijersbergen vanochtend is overleden als gevolg van een fataal auto-ongeluk. We zijn verbijsterd en bedroefd. Het is voor een ieder die hem kende nauwelijks te bevatten. Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw, dochter en dierbaren'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Condoleances vanuit Belgium met dit GROOT verlies!

Een grote schok want ik kende Paul al pakweg 35 jaar, eerst bij het voetbal Venturasport in Strijen en vervolgens ontmoette ik hem in de hoedanigheid als kostenadviseur en directeur bij Brink. Bizar is ook de gedachte dat ik pakweg 5km hemelsbreed van zijn fatale ongeluk op de golfbaan van zijn woonplaats was.

Ik wens iedereen veel sterkte met het verlies van dit bijzondere en zeker ook aardige mens.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-02T14:22:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.