Managed hosting door True

Schadetak ASR kiest nu ook voor Keylane

 

ASR is een nieuwe samenwerking met Keylane uit Utrecht aangegaan. Het verzekeringsconcern uit eveneens de Domstad gaat voor zijn schadetak het moderne polis- en schadeadministratiesysteem QIS van het softwarebedrijf uitrollen voor zowel particuliere als zakelijke producten. ASR wil zo de bedrijfsprocessen beter stroomlijnen en op de it-kosten besparen. Eerder al koos ASR Leven voor Keylane.

ASR gaat QIS inzetten voor het complete aanvraag- en afhandelingsproces van polissen en schades. De geïntegreerde frontoffice en backoffice moeten de kernprocessen dusdanig ondersteunen dat de verzekeraar de tussenpersonen en klanten beter kan bedienen. 'In een sterk veranderende en competitieve markt met veeleisende klanten is deze implementatie voor het ASR-schadebedrijf van groot belang', zegt Robert van der Schaaf, directeur van de schadetak.

ASR Leven

Bij de keuze voor Keylane speelde mee dat het softwarebedrijf bij zusteronderdeel ASR Leven een migratie- en implementatietraject naar tevredenheid uitvoert. Daarbij migreert de leverancier van software voor de verzekerings- en pensioensector, in samenwerking met datamigratiespecialist Finavista, de portefeuille levensverzekeringen van ASR Leven naar het polisadministratiesysteem Leanapps Life.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5713874). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×