ERP-suite Unit4 volledig beschikbaar via app

Grootste release van cloud-erp van het bedrijf tot nu toe

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft tijdens een evenement voor Europese klanten zes nieuwe softwarepakketten en -toepassingen gepresenteerd. Het gaat onder meer om Unit4 Business World On. Dat is een erp-suite die volledig toegankelijk is via een mobiele app. Die software is vanaf 2 mei 2016 beschikbaar.

Volgens Unit4 gaat het om de grootste release van cloud-erp van het bedrijf tot nu toe. Het pakket bestaat uit sectorspecifieke oplossingen zoals Professional Services Automation en Student Management. 'Business World On is gemaakt om de back- en front-office bedrijfsprocessen binnen de professionele dienstverlening, het onderwijs, non-profitorganisaties en de publieke dienstverlening te ondersteunen. Op die manier kunnen de werknemers het nieuwe denken, nieuwe strategieën en nieuwe handelingen toepassen om kansen en uitdagingen het hoofd te bieden', aldus de leverancier.

Tijdens het Europese klantevenement Connect, dat 5 en 6 april 2016 in Taets in Zaandam plaatsvindt, is ook aangekondigd dat de leverancier uit Sliedrecht Absence Manager naar de internationale markt brengt. Die software voor verzuimbeheer komt vootr uit Unit4 Verzuimsignaal en krijgt een aansluiting met het People Platform dat Unit4 in 2015 introduceerde voor distributie van software via een cloudconstructie.

De bedrijfssoftwareleverancier kondigt ook een nieuwe factuurmodule binnen Unit4 boekhoudpakket Multivers aan. Het gaat om de Management Monitor. Die module integreert in Unit4 Multivers Accounting. Daarmee kunnen facturen van ondernemers direct verwerkt worden in het boekhoudsysteem van de accountant.

Hypotheek

Het bedrijf maakt ook bekend dat de adviessoftware voor financieel adviseurs Scenario Advies is vernieuwd. De nieuwste versie integreert hypotheekzaken met het brede portfolio van financiële planning inclusief inkomensrisico's zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, los of in samenhang met een hypotheek. Ook is de Woonmodule van het pakket uitgebreid, zodat bestaande hypotheekdelen en restschuldfinanciering kunnen worden meegenomen.

Flex-module Cura

Unit4 introduceert ook een nieuwe planningsmodule, Unit4 Cura Flex. Die module voor de planning van medewerkers, meestal een flexpool, integreert in zorginformatiesysteem (zis) voor verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg en jeugdzorg Unit4 Cura. De module is gekoppeld aan het zis en beschikt over actuele cliëntgegevens. Daardoor kan bij de planning van personeel rekening gehouden worden met competenties van individuele medewerkers. Zo worden de mensen ingepland die bevoegd zijn om bepaalde zorg te verlenen.

Tot slot maakt de leverancier de beschikbaarheid van PSA en Digital Assistant bekend. Professional Service Automation (PSA) is software die bedrijven in de dienstensector moet helpen bij de ondersteuning van hun kernprocessen. Met behulp van Unit4 PSA kunnen projectteams samenwerken en kennis delen. Het pakket maakt onder meer gebruik van machine learning en predictive analytics om medewerkers nieuwe inzichten te geven aan de hand van historische data. De software komt in het derde kwartaal van 2016 op de markt.

Stemcommando People Platform

Ook voegt Unit4 de toepassing Digital Assistant toe aan het People Platform. Daardoor moet de software het gedrag van de gebruiker beter begrijpen. De tool maakt gebruik van patroonherkenning gecombineerd met data uit verschillende bronnen. De Digital Assistant wordt aangestuurd met stemcommando’s en kan zelfstandig taken uitvoeren, zoals het categoriseren van facturen volgens risicoprofiel en het vooraf invullen van timesheets en onkostenrapportages gebaseerd op oude data. De software kan de gebruiker ook attenderen op zaken die hij niet moet vergeten en werkt op verschillende apparaten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-06T11:59:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.