Pinetree gaat op in Goldfish ICT

Dit artikel delen:

De SAP-dienstverleners Goldfish ICT en Pinetree Solutions gaan samen verder onder de naam Goldfish ICT. Goldfish benadert de SAP-activiteiten voor groothandelsbedrijven en zakelijke dienstverleners van Pinetree als een aparte verticale markt. Hein Kivits, verantwoordelijk voor wholesale en professional services binnen Pinetree, leidt die nieuwe divisie binnen Goldfish ICT.

De nieuwe organisatie bestaat uit ongeveer 75 man, waarvan tien man eerder Pinetree op het visite-kaartje had staan. Het bedrijf uit Waardenburg is in 2012 opgericht na een investering van Goldfish en werd onder eigen naam in de markt gezet. Als SAP Cloud Partner richtte Pinetree Solutions zich in eerste instantie volledig op SAP Business ByDesign en SAP Cloud for Customer.

Pinetree-directeur Hein Kivits legt uit dat gaandeweg de focus meer is verlegd naar professional services en de wholesale markt. 'Die strategie van Pinetree is in lijn met de aanpak van Goldfish ICT om zich te richten op verticale markten. Vandaar dat de integratie van de twee bedrijven voor de hand ligt.' Kivits blijft binnen Goldfish verantwoordelijk voor de wholesale- en professional services-activiteiten.

Door de bundeling van de activiteiten onder één bedrijfsnaam ontstaat een organisatie die klanten bedient met verschillende branchespecifieke oplossingen op basis van SAP Bussiness By Design, S4/Hana en SAP All in One. Naast groothandels en zakelijke dienstverleners, richt Goldfish zich op de verticale markten voeding en agricultuur, life sciences en de chemische industrie.

SAP

Kivits: De opzet van Goldfish sluit aan op de ontwikkelingen in de markt waarin steeds meer bedrijven hybride oplossingen zoeken. We bedienen klanten zowel met on-premise SAP als SAP in de cloud. We kunnen nu nog beter van elkaars branchekennis, ervaring en services gebruik maken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-04T11:58:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.