Xperity levert eerste Dynamics 365 af aan Van Wylick

Dit artikel delen:

Verkoopmanager Pieter de Wit van Xperity (links) en directeur Laurens van Wylick (rechts) tekenen de implementatieovereenkomst voor Microsoft Dynamics 365.

Van Wylick isolerende mortels uit Heeswijk-Dinther is het eerste bedrijf dat in Nederland heeft gekozen voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Dit beweert Xperity, Microsoft Gold Partner en it-partner van Van Wylick. Afgelopen 1 november introduceerde Microsoft dit nieuwe cloudplatform voor bedrijfsapplicaties.

Van Wylick levert en installeert verschillende zelf ontwikkelde isolerende mortels voor op daken of in vloeren. ‘We voeren zelf zo’n tweehonderd projecten per jaar ui”, vertelt directeur Laurens van Wylick. ‘Het proces van verkoop tot facturatie verloopt voornamelijk nog op papier; dit past echter niet meer in deze tijd. Onze medewerkers werken veelal mobiel en we misten centraal inzicht in onze projecten. Het wordt tijd om te digitaliseren.’

De directeur koos vervolgens na enkele besprekingen met Xperity voor het Microsoft Dynamics 365-platform. ‘Hiermee kunnen we het gehele proces in één applicatie ondervangen. Dus van het eerste inspectierapport tot en met de facturatie. Bovendien werkt het systeem samen met Office 365, zodat we eenvoudig e-mails en documenten kunnen archiveren.’

Geen tijd verliezen

Xperity is een relatief nieuwe Microsoft-partner uit Lijnden. Het bedrijf is opgericht door een team Microsoft Dynamics CRM-specialisten. Het bedrijf verwacht dat Van Wylick per 1 januari 2017 de applicatie in gebruik kan gaan nemen.

‘Doordat Dynamics 365 volledig in de cloud beschikbaar is, verliezen we geen tijd meer aan it-technische zaken. De applicatie werkt vandaag al. Deze gaan we nu inrichten naar de processen van Van Wylick’; dit doen we gedurende interactieve workshops. De tijd van eindeloze implementaties lijkt voorbij met de introductie van Microsoft Dynamics 365’, stelt verkoopmanager Pieter de Wit van Xperity.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-07T18:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.