Main Capital neemt Muis Software over

Dit artikel delen:
Investering

Main Capital heeft een meerderheidsbelang genomen in het in Heemskerk gevestigde bedrijfssoftwarebedrijf Muis Software. De investeerder was al betrokken bij de leverancier van bedrijfssoftware. Begin vorig jaar financierde Main deels de uitkoop van oprichter Dick Heijnis door het zittende management middels een mezzanine-lening.

Main Capital gaat Muis Software ondersteunen in de verdere groei van het bedrijf, waartoe ook internationale uitbreiding tot de mogelijkheden behoort. Daarbij gaat het in eerste instantie om de België, Luxemburg, Groot-Brittannië en Duitsland. De investeerder verwacht met overnames de geografische expansie te realiseren én het productaanbod van het bedrijf verder te verbreden.

Het in 1984 opgerichte Multi User Informatie Systemen (Muis) Software zegt een klantenbasis te hebben van zo'n twaalfduizend klanten en ruim vijftienduizend gebruikers. Het bedrijf bedient accountants maar ook (groot)handelsbedrijven, logistieke ondernemingen, zakelijke dienstverlener en zzp'ers. De producten van Muis Software zijn geschikt voor het automatiseren van boekhoudprocessen en het beheren van voorraden. Kenmerkend is dat de on- en offlineversies van de software geïntegreerd met elkaar te gebruiken zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-04T09:41:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.