Veevoertechnoloog Trioliet kiest Infor LN voor erp

Dit artikel delen:

Trioliet, een fabrikant van voertechniek voor veehouderijen, heeft Infor LN geselecteerd als nieuw enterprise resource planning (erp)-pakket. Het bedrijf uit Oldenzaal wil met de nieuwe software zijn bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen en de samenwerking met dealers verbeteren. Naar verwachting gaat het systeem in juni 2018 live. Nu nog gebruikt Trioliet Ridder R8 als erp-systeem.

Trioliet, een familiebedrijf dat in 1950 door de drie broers Liet is opgericht, ontwikkelt, produceert en verkoopt machines en systemen voor het voeren van melk- en vleesrunderen. Tot de producten behoren top-loading, zelfladende en zelfvoerende voermengwagens, robotvoedersystemen en inbrengsystemen voor biogasinstallatie. Circa 85 procent van deze producten wordt wereldwijd geëxporteerd. Bij het bedrijf werken 230 man.

Het bedrijf zocht naar een nieuw erp-systeem met meer standaard functionaliteiten en minder maatwerk. Het bedrijf schakelde erp-specialist Skopos in voor advies en koos voor de erp-oplossing Infor LN. Dit pakket biedt een geconsolideerd, internationaal overzicht van activiteiten, uiteenlopend van ontwerp tot levering, inclusief fabricage, voorraadketenbeheer en after-market services.

Infor LN geeft dealers van Trioliet tevens de mogelijkheid zelf producten te configureren door middel van Infor CPQ, iets wat voorheen intern bij Trioliet gebeurde. Klanten krijgen daardoor een snellere dienstverlening met een kleinere kans op fouten.

  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-25T16:47:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.