To-Increase koopt HGH en HiGH Software

Dit artikel delen:

De Veenendaalse software-ontwikkelaar To-Increase neemt HGH Bussiness Consultancy uit Amstelveen over. Onderdeel van de overname is ook HiGH software en de oplossingen DynaRent en DynaLease. Door die overname vergroot To-Increase zijn aanbod van oplossingen en adviesdiensten voor machinebouw met Microsoft Dynamics-software voor de verhuur en leasing van apparatuur en machines. Van de overname zijn geen financiële details bekendgemaakt.

HiGH Software ontwikkelt en levert DynaRent en DynaLease. Die software op basis van het Microsoft Dynamics platform is gericht op verhuur, transport en diensten van productie -en servicebedrijven. Sinds de oprichting in 2001 is HiGH Software gegroeid naar een bedrijf met 55 medewerkers die dagelijks vanuit Amstelveen meer dan 120 klanten bedienen.

'Met de overname door To-Increase hebben we een partij gevonden die past bij het innovatieve karakter van HiGH Software. Onze specifieke kennis, gecombineerd met de ervaring van To-Increase, zorgt ervoor dat we klanten nóg beter kunnen helpen in hun digitale transformatie', stelt Arthur de Leeuw, managing director van HiGH Software.

HiGH Software is Microsoft Dynamics Partner en opereert vanuit Amstelveen. Het levert software voor verhuur, vervoer en constructie voor apparatuur in verschillende branches . Het bedrijf zet zijn kennis van software-ontwikkeling, industriekennis en ervaring met Microsoft Dynamics 365 in voor oplossingen zoals DynaRent en DynaLease.

Door de overname van HGH Business Consultancy en HiGH Software, versterkt To-Increase zijn positie in het Microsoft Dynamics-kanaal. HGH gaat voorlopig onder eigen naam verder en krijgt in de uitingen van de bedrijfsnaam op de website de toevoeging 'a To-Increase company'.

To-Increase

To-Increase heeft vestigingen in Veenendaal, Norwell (VS), Reykjaviv (IJsland) en India (Hyderabad) en ontwikkelt branchespecifieke software voor de bedrijfssoftware Microsoft Dynamics 365 for Operations en Microsoft Dynamics NAV.

De software wordt gebruikt door bedrijven in de productie-, constructie- en voedselindustrie. Het heeft ongeveer 2200 klanten in 45 landen.

Microsoft-partner

Het bedrijf heeft zeer nauwe banden met Microsoft. In 2017 is het binnen het partnerprogramma van Microsoft voor de derde keer uitgeroepen tot Microsoft Dynamics Global Outstanding ISV of the Year. Het bedrijf is negen jaar op rij lid van de zogenoemde Inner Circle van het Dynamics partnerprogramma. Dat is een exclusief partnerprogramma waarvan wereldwijd 1 procent van alle Microsoft-partners deel uitmaken. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-15T10:54:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.