Managed hosting door True

BB Capital Investments neemt Flexkids over

Dit artikel delen:
Ruzie

Investeerder BB Capital uit Den Haag heeft een meerderheidsbelang verworven in Flexkids. Dit is een leverancier van software voor de Nederlandse kinderopvang. Bij het bedrijf uit Haarlem werkt een man of vijftien. Het door BB Capital verstrekte groeikapitaal wordt gebruikt om de groei en internationalisering van het bedrijf te faciliteren.

Flexkids zegt aan instellingen een beveiligde digitale omgeving te leveren voor het beheren van alle dagelijkse processen in de kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, waaronder personeelsplanning, kindplanning, contractbeheer, financiële administratie en ouder-kind contact via de Flexkids-app.

Deelnemingen

BB Capital heeft op ict-vlak een aantal jaar geleden een investering gedaan in Maxxton, een aanbieder van bedrijfs- en boekingssoftware voor het toerisme uit Middelburg. De investeerder verkocht dit bedrijf in 2015 aan een internationale hotelketen (Roompot).

Daarnaast nam BB Capital in 2016 een belang in de educatieve laptopleverancier The Rent Company. Dat bedrijf kocht afgelopen november My Digital Schoolbook, een onderwijsautomatiseerder uit Mijdrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-06T17:29:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.