Managed hosting door True

Qube koopt Exact-partner Cane voor breder aanbod

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Qube ICT Solutions uit Hoofddorp neemt per 1 juni 2018 de activiteiten en medewerkers van de Rijswijkse Exact Software-partner Cane e-Line Solutions over. Via de overname kan Qube zijn Exact-portfolio uitbreiden. De gecombineerde organisatie telt 32 medewerkers, verdeeld over beide vestigingen. Er worden geen financiële details bekend gemaakt.

Cane, opgericht in 1992, is Silver-partner van Exact Software. Het bedrijf ontwikkelt en beheert integrale softwareoplossingen van deze softwareleverancier. Zo biedt het onder meer Exact add-ons voor commerciële opleidingsorganisaties. Dit is een aanvulling op de add-ons van Qube voor ict- en telecomdienstverleners.

De overname van Cane past naar eigen zeggen binnen de groeistrategie van Qube. Dat bedrijf, opgericht in 1990, biedt ict-diensten aan zakelijke dienstverleners, hotels, congrescentra, projectorganisaties en shared service centers. Het wil via organische groei of door overnames uitbouwen op vijf pijlers: business consultancy, ict-infrastructuur, software solutions, bi & analytics en software development.

Met de overname van Cane e-Line Solutions versterkt Qube de pijlers software-oplossingen en -ontwikkeling, specifiek voor Exact Software. De naam ‘Cane’ blijft voortbestaan in een aantal producten die Qube voert. De bedrijfsnaam verdwijnt.

In 2016 kocht Qube Elbersen Automatisering. Hiermee kon de afdeling netwerkinfrastructuur groeien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-31T10:22:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.