Dimensys vervangt Dynamics door SAP bij Jan Snel

Dit artikel delen:
bouwstenen overheid

Bouwbedrijf Jan Snel Group uit Montfoort heeft zijn verouderde enterprise resource planning (erp)-oplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics, vervangen. De aannemer heeft samen met zijn Bossche partner Dimensys voor Prefab SAP S/4Hana gekozen. Dit erp-systeem moet de internationale expansie van de specialist in flexibel bouwen ondersteunen.

Jan Snel Group telt zo'n 320 medewerkers, heeft een omzet van rond de 125 miljoen euro en is specialist in flexibel bouwen in de Benelux. Het bedrijf realiseert flexibele huisvesting voor onder andere de zorg, het onderwijs en de industrie. Een voorbeeld is het Amsterdamse studentencomplex Ravel Residence dat in ongeveer tien maanden tijd werd opgeleverd.

Het bouwbedrijf werkte met een op Microsoft Dynamics gebaseerde oplossing. Deze bestond uit meerdere deelsystemen waaraan in de afgelopen twintig jaar veel maatwerk was toegevoegd. De verouderde oplossing vormde een sta-in-de-weg voor de internationale uitbreidingsplannen van het bedrijf. Zo stond de voorraadinformatie in verschillende systemen waardoor het lastig was om informatie snel boven tafel te krijgen.

De bouwer nam Dimensys in de arm voor de vervanging van de Dynamics-omgeving door SAP S/4Hana Baseline, aangevuld met Dimensys Prefab SAP software en een aantal 'best practices' voor service-, project- en huurbeheer. Hiermee beschikt Jan Snel nu over een integrale standaardoplossing die voor de zes locaties na vijf maanden was geïmplementeerd, aldus Dimensys.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-18T08:30:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.