SAP-dienstverlener Asecom lijft Agion in

Dit artikel delen:

Asecom uit Breda neemt branchegenoot Agion uit Rijssen over. Beide ondernemingen zijn actief als mkb-dienstverlener, voornamelijk op het gebied van SAP Business One. De overname levert Asecom een geografische uitbreiding en vergroting van zijn portfolio van producten en diensten.

Asecom noemt zichzelf een van de grootste mkb-partners voor SAP in Nederland. Het bedrijf is in 2003 opgericht en werd in 2017 gekocht door Rob Peters, destijds partner bij KPMG IT Advisory. De Brabantse onderneming is actief in heel Nederland, waarbij het merendeel van zijn klanten zich in het zuiden bevindt.

SAP Analytics Cloud

Door de overname van het Twentse Agion voegt Asecom Midden-Nederland toe aan het servicegebied. Naar eigen zeggen bedienen de twee bedrijven gezamenlijk ruim vierhonderd klanten, voornamelijk actief in de sectoren handel, voeding en service & onderhoud. De inlijving door Asecom levert Agion nieuwe diensten als business intelligence op basis van SAP Analytics Cloud en warehousemanagement. Daar staat tegenover dat de huidige klanten van Asecom toegang krijgen tot de e-commerce-tools van Agion.

Na de samenvoeging telt Asecom ruim zeventig medewerkers, met als standplaatsen Breda, Amersfoort, Rijssen en Wijchen. Het bedrijf staat onder leiding van Rob Peters. De activiteiten van Agion worden geleid door medeaandeelhouder Martijn van Veelen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-16T12:07:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.