Ctac betaalt in 2 termijnen voor Technolgy2Enjoy

Dit artikel delen:

Ict-dienstverlener Ctac betaalt ruim 1,4 miljoen euro voor Technolgy2Enjoy dat per 1 juni 2022 is ingelijfd. Het bedrag wordt in twee termijnen voldaan. Dat blijkt uit het halfjaarverslag van de erp-dienstverlener uit Den Bosch dat vandaag is gepubliceerd.

In dat halfjaarverslag van het beursgenoteerde bedrijf staat dat er inmiddels 1.057.000 euro is overgemaakt. Eind van dit jaar wordt de resterende 352.000 euro betaald.

Technlogy2Enjoy is met name actief als implementatiepartner van SAP Business ByDesign. Daarnaast levert het Amstelveense bedrijf ook ict-advieswerk voor de toepassing, implementatie en integratie van SAP S/4HANA), Oracle Peoplesoft en Oracle Cloud-software.

Het overgenomen bedrijf bestaat uit twintig medewerkers. Volgens Ctac past de overname ‘naadloos’ in het plan om zich te positioneren als integrator van clouddiensten en verbeteraar van de bedrijfsprestaties van klanten.

Bij de bekendmaking van de overname van Technology2Enjoy begin juni meldde Ctac al dat het volledige overnamebedrag uit eigen middelen wordt betaald en dat het geen additionele financiering aantrekt of aandelen uitgeeft. Eddy van der Laan, bestuurder van Technology2Enjoy, blijft aan. Technology2Enjoy was op eigen houtje goed voor een jaaromzet van rond de drie miljoen euro.

Halfjaarcijfers Ctac

Ctac ziet in de cijfers over het eerste halfjaar van 2022 de omzet met 10,2 procent groeien naar 57,4 miljoen euro. Het noteert een nettoresultaat van 1,9 miljoen euro, een stijging van 5,6 procent.

Als hoofdpunt van het tweede kwartaal van 2022 noemt Ctac 12,5 procent omzetgroei door ‘een sterke bijdrage vanuit detachering en projecten’.

Het vooruitzicht voor heel 2022 is: een ‘enkelcijferige autonome omzetgroei en ebitda-marge van 10 tot 12 procent.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-01T16:30:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.