Main Capital slaat slag in Denemarken

Dit artikel delen:

Main Capital Partners neemt een meerderheidsbelang in TimePlan Software. Dat is een Deense leverancier van software voor personeelszaken. Het doel is het bedrijf uit Aalborg middels acquisities internationaal te laten groeien.

TimePlan, opgericht in 1995, telt zo’n 45 medewerkers. Het bedrijf biedt software voor personeelsplanning en -administratie en tijdregistratie. TimePlan is gespecialiseerd in de ondersteuning van complexe arbeidswetgeving, ook in andere landen. Het bedient momenteel ruim 240 klanten, met vaak vestigingen in diverse Europese landen, waaronder Jysk, Salling Group, Merlin Entertainment Group, Ikea en Bauhaus.

Begin deze maand roerde Main Capital zich ook al op de Duitse markt. De investeerder verwierf toen een meerderheidsbelang in UHB Consulting, een leverancier van softwareoplossingen voor de gezondheidszorg.  

Maar de investeerder koopt niet alleen softwarebedrijven, regelmatig is het ook tijd voor een exit. Zo stootte Main kortgeleden Artegic af, een Duitse specialist in marketing-automatiseringssoftware, aan United Marketing Technologies. Deze eveneens Duitse branchegenoot is onderdeel van DuMont Mediengruppe. Main stapte begin 2017 in bij Artegic.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-23T21:52:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.