Main neemt meerderheid in Amerikaans Cloud Coach

Dit artikel delen:

De Haagse softwareinvesteerder Main Capital is de nieuwe eigenaar van Cloud Coach. Dit bedrijf uit Colorado levert diensten om grip te houden op de kosten en bezetting rond complexe consultancyprojecten. De diensten worden aangeboden via de cloudinfrastructuur van Salesforce.

Main bouwt met deze investering zijn marktpositie in de Verenigde Staten uit. Het is de bedoeling dat de investeerder Cloud Coach ondersteunt om te groeien, zowel organisch als met vervolgovernames.

PSA en PPM

Cloud Coach ontwikkelt oplossingen voor wat in het jargon Professional Services Automation (PSA) en Project Portfolio Management (PPM) wordt genoemd. Doordat deze draaien binnen de Salesforce-omgeving, kunnen klanten ze relatief eenvoudig integreren in hun bestaande processen. De Amerikaanse onderneming bedient klanten in de technologie, gezondheidszorg, consumentengoederen, nutsbedrijfen en professionele dienstverlening. Met Mains investering kan het bedrijf nieuwe markten aanboren, zowel in de VS als in Europa.

In het investeringsportfolio van Main zitten meerdere bedrijven die actief zijn in de wereld van PSA en PPM, zoals Qics in Katwijk en het Zweedse Björn Lundén dat vorig jaar de Nederlandse erp-leverancier King Software inlijfde. Voor zijn Amerikaanse activiteiten heeft Main sinds een aantal maanden een kantoor in Boston.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-02T17:19:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.