The Future Group start maatschap Fintech

Dit artikel delen:
Fintech

The Future Group (TFG) is per september 2016 gestart met het maatschap Fintech. Het is alweer het dertiende maatschap van het dienstverlenende expertisenetwerk. Maatschap Fintech is volledig gericht op het betalingsverkeerdomein. Het is nu voor het eerst dat TFG zwaar inzet op een specifiek functioneel domein.

In maatschap Fintech wordt de reeds aanwezige technische ict-expertise binnen de financiële wereld gecombineerd met functionele domeinkennis van betaaloplossingen. Eerder dit jaar richtte TFG reeds de maatschap Integratie, Technology en Services (ITS) op.

‘Maatschap Fintech is vernieuwend en versterkend aan de bestaande expertise en groei van TFG als dienstverlener’, meent Ruud Verhagen, operationeel directeur van TFG. ‘Opdrachtgevers en specialisten kunnen zich volledig toeleggen op het adviseren, inrichten en toepassen van betaaloplossingen. Hierbij zullen zaken als security en dataprivacy een steeds belangrijkere rol krijgen. De nieuwe maatschap wordt opgericht vanuit onze nieuwe vestiging in Utrecht (Creative Valley) om zodoende naast onze vestiging in Zoetermeer ook centraal in Nederland meer bereikbaar te zijn.’

In de huidige samenleving is er een toename van diversiteit in het betalingsverkeer, transacties en de bijkomende verwerking van data over verschillende platformen. Verhagen: ‘Niet alleen van business to business/consument, maar juist ook tussen consumenten onderling of van consument tot business. Door het focussen op innovatieve oplossingen vanuit een gedegen inhoudelijk en diepgaand financieel kennisdomein, zijn we in staat zijn om onze opdrachtgevers (versneld) te helpen bij deze ontwikkelingen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-12T12:41:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.