Managed hosting door True

Utrechts Keylane koopt Rotterdams Bridgevest

Dit artikel delen:
samenwerking

De Utrechtse Keylane, SaaS-leverancier voor de verzekerings- en pensioenmarkt, neemt het Rotterdamse Bridgevest over. Dat bedrijf levert SaaS-oplossingen voor pensioenen en vermogensvorming. De nieuwe bedrijfscombinatie helpt de klant om digitaal en integraal zijn pensioen te regelen. Er worden geen financiële details bekend gemaakt.

Bridgevest is opgericht in 2001. Het heeft met zijn data-gedrevenoplossingen een focus op integrale klantbediening. Bridgevest-ceo Edzko Smid stelt dat de samenvoeging van Bridgevest en Keylane zorgt voor ‘een volledig geïntegreerde softwaresuite waardoor deelnemers en werkgevers over de gehele uitvoeringsketen worden bediend’.

Keylane ontwikkelt en implementeert standaardoplossingen voor de kernprocessen van verzekeraars als pensioeninstellingen. Met de overname van Bridgevest versterkt het zijn aanbod in Nederland en biedt ondersteuning bij de internationale strategie.

Eerder dit jaar kocht Keylane de Deense branchegenoot Schantz, een leverancier van softwareoplossingen voor financiële instellingen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.