Managed hosting door True

Utrechts Keylane koopt Rotterdams Bridgevest

 

samenwerking

De Utrechtse Keylane, SaaS-leverancier voor de verzekerings- en pensioenmarkt, neemt het Rotterdamse Bridgevest over. Dat bedrijf levert SaaS-oplossingen voor pensioenen en vermogensvorming. De nieuwe bedrijfscombinatie helpt de klant om digitaal en integraal zijn pensioen te regelen. Er worden geen financiële details bekend gemaakt.

Bridgevest is opgericht in 2001. Het heeft met zijn data-gedrevenoplossingen een focus op integrale klantbediening. Bridgevest-ceo Edzko Smid stelt dat de samenvoeging van Bridgevest en Keylane zorgt voor ‘een volledig geïntegreerde softwaresuite waardoor deelnemers en werkgevers over de gehele uitvoeringsketen worden bediend’.

Keylane ontwikkelt en implementeert standaardoplossingen voor de kernprocessen van verzekeraars als pensioeninstellingen. Met de overname van Bridgevest versterkt het zijn aanbod in Nederland en biedt ondersteuning bij de internationale strategie.

Eerder dit jaar kocht Keylane de Deense branchegenoot Schantz, een leverancier van softwareoplossingen voor financiële instellingen. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6223981). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×