Eye Security versnelt expansie met 17 mln groeigeld

Haags bedrijf rolt all-in-one dienst over EU uit

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

Het Haagse Eye Security gaat haar all-in-one dienst die kleinere en middelgrote ondernemingen beschermt tegen cyberrisico’s verder in Europa uitbreiden. Thans is de in 2020 door drie AIVD’ers opgerichte cyberbeveiliger actief in de Benelux en Duitsland.Voor de expansie is 17 miljoen euro binnengehaald.

De financiering komt van Bessemer Venture Partners, de Amerikaanse investeerder die onder meer Twilio, Shopify, LinkedIn, Twitch, Auth0 en Sentra groot maakte. Eerder dit jaar kwam het Nederlandse Tiin Capital al met 4,5 miljoen euro over de brug.

Eye Security biedt cyberbeveiliging op basis van een abonnement. De dienstverlening combineert ‘endpoint monitoring’ met bewustwordingscampagnes, een 24/7 alarmcentrale, die helpt bij problemen, en een cyberverzekering.

Inmiddels heeft Eye Security meerdere oud-medewerkers van de AIVD en MIVD aan zich weten te binden. Het personeelsbestand dat nu rond de zeventig staat, moet met het groeigeld van Bessemer binnen een jaar verdubbelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Fintech

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-16T14:43:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.