ePresence koopt crm-leverancier SND

ePresence, een Amerikaans bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden van elektronische diensten gebaseerd op Internet- en directory-technologie, heeft voor 30,5 miljoen dollar SND overgenomen. Die onderneming levert crm-oplossingen en draadloze toepassingen.

ePresence wil deze vaardigheden combineren met al aanwezige diensten op het vlak van web-ontwerp, -ontwikkeling en -infrastructuur. Zo hoopt de onderneming Internet-oplossingen te kunnen aanbieden aan bedrijven die sterk gepersonaliseerde relaties willen aangaan met hun klanten, zakenrelaties en werknemers.
Het overnamebedrag van 30,5 miljoen dollar is opgebouwd uit 17,5 miljoen dollar in contanten, ruim 220 duizend gewone aandelen ePresence en een bedrag van tien miljoen dollar in eenrentabiliteitsclausule. Dat betekent dat het laatste bedrag alleen wordt uitbetaald bij een voldoende goede prestatie in het eerste jaar.
SND boekte in het kalenderjaar 1999 een omzet van 11,6 miljoen dollar. Dat betekende een groei van 80 procent ten opzichte van 1998. In de eerste maanden van het lopende jaar heeft die omzetgroei zich alleen maar voortgezet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.