Unit4 vandaag eindelijk op beurs Oslo

Softwareontwikkelaar Unit4 heeft de notering op de Noorse effectenbeurs in Oslo gisteren opnieuw uitgesteld, maar vandaag is het dan toch zo ver.

Vorige week werd de notering met een week vertraagd. Gisteren met één dag extra. Vandaag, op de laatste handelsdag van het jaar, wordt Unit4 voor het eerst verhandeld in Noorwegen.
De notering van het al langere tijd aan de AEX genoteerde bedrijf vloeit voort uit de overname van de Noorse branchegenoot Agresso Group. Door de aandelen Unit4 te laten verhandelen in Oslo, komt het Nederlandse bedrijf tegemoet aan de wens van een groep Noorse aandeelhouders van Agresso. Unit4 bracht afgelopen najaar een vriendelijk bod uit op alle aandelen Agresso. Ruim 51 miljoen aandelen zijn tot dusver aangemeld, dat komt overeen met ruim 92 procent van de uitstaande aandelen. Vanmorgen liet het bedrijf weten vanaf 29 december tot 26 januari volgend jaar de resterende uitstaande aandelen van Agresso binnen te halen.
Vorige maand maakte Unit4 al bekend dat de overname van Agresso rond was en dat het bedrijf nog slechts wachtte op de instemming van de Noorse autoriteiten. Dat werd toen gezien als een laatste formaliteit, maar volgens het bedrijf hebben 'onvoorziene omstandigheden' met de Noorse autoriteiten voor het uitstel gezorgd.
 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-12-29T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.