Topman IBM-consulting verlaat bedrijf

IBM's Global Services-divisie ziet zijn algemeen directeur, Paul Lewis, vertrekken. Deze topman is grotendeels verantwoordelijk voor het opbouwen van die snelgroeiende consultancy-tak.

Woordvoerder Tim Palmer zegt dat het Lewis zijn ontslag heeft genomen om zich te richten op andere interessegebieden. De mede-oprichter van Global Services verlaat de divisie na negen jaar opbouwwerk. Deze IBM-tak maakt nu woelige tijden door; de computerfabrikant voegt deze divisie namelijk samen met de groep voor systeemintegratie.
Deze fusie moet leiden tot een nieuwe, overkoepelende consultancy-groep met de naam Business Innovations Services. De reorganisatie omvat ook het terugbrengen van de huidige reeks Global Services-subtakken naar slechts drie. Uiteindelijk moet dit IBM's consultancy-activiteiten aanzienlijk versnellen. 'Internet-tijd' dreigt ook hier het sleutelwoord te worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-13T00:00:00.000Z Redactie Computable