Update Windows 2000 nadert voltooiing

Microsoft is begonnen met de formele bèta-tests van de eerste update van zijn besturingsprogramma Windows 2000. Dat meldt de Wininfo-website.

De update-bèta, die alleen beschikbaar is gemaakt aan leden van het Microsoft-ontwikkelaarsnetwerk, heeft naar verluid een omvang van 190 MB. In een tijd van monsterachtig uit de kluiten gewassen besturingssystemen doet deze update daarmee in flinke duit in het zakje.
De update van Windows 2000 is van groot belang voor Microsofts positie op de zakelijke markt. Veel bedrijven zitten te wachten op een aantal belangrijke verbeteringen in het besturingssysteem voor ze het willen implementeren. De oorspronkelijke editie bevat naar de smaak van een aanzienlijk aantal grote afnemers nog te veel schoonheidsfoutjes om af te stappen van oude en beproefde besturingssystemen.
Hoewel Microsoft vooralsnog geen officiële release-datum voor deze eerste update wil prijsgeven, gaan analisten ervan uit dat hij ergens deze zomer beschikbaar zal komen. Dit eerste zogeheten Service Pack (of SP 1) bevat onder meer verbeteringen op het terrein van hardware-compatibiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-15T00:00:00.000Z Redactie Computable