Rage Fury MAXX werkt nooit onder Win2000

De Rage Fury Maxx grafische kaart van de Taiwanese fabrikant Ati zal nooit onder Windows 2000 werken. De Rage Fury Maxx is voorzien van een dubbele grafische chip, waardoor de kaart met name in de hogere resoluties zeer goed scoort in de benchmarks.

Door deze chipcombinatie stuitte Ati's driver-ontwikkelteam echter op onvoorziene technische problemen bij het ontwikkelen van een stuurprogramma voor Windows 2000. De driver bleek niet in staat om de grafische chips te herkennen en kon totaal geen beeld genereren. Ati zegt niet in staat te zijn een driver voor Microsofts nieuwste besturingssysteem te maken omdat de kaartarchitectuur dat niet toelaat.
Gedupeerde eigenaars van een Rage Fury Maxx en Windows 2000 kunnen volgens Ati het aankoopbedrag van hun grafische kaart terugkrijgen. Bij klachten bekijkt het bedrijf van geval tot geval de voorwaarden voor teruggave.
In PCM 5 staat een uitgebreide test van de Rage Fury Maxx. Zie ook:http://support.atitech.ca/products/rage128pro/ragefurymaxx/ragefurymaxx_win2k.html enhttp://www.rageunderground.com/.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-05-18T00:00:00.000Z Redactie Computable