Sun biedt nieuwe Internet-starters proeftuin

Sun heeft samen met Oracle, Cisco en Exodus een programma opgezet voor hulp aan startende Internet-bedrijven, Business-incubator.com genaamd. Nederland is, na Engeland en Duitsland, het derde land in Europa waar dit programma begint.

Bij Business-incubator kunnen bedrijven drie maanden tegen een gereduceerde leaseprijs van twintigduizend euro hun ideeën testen voordat ze de markt op gaan. Het gaat daarbij om hardware, database-software, netwerk-infrastructuur en web-hosting. Daarnaast zijn er adviesdiensten.
Nederlandse bedrijven begrijpen welke kansen Internet hen biedt en zoeken ondersteuning voor het opzetten van de technische infrastructuur, financiering en het bouwen van een wereldwijd klantenbestand. Business-incubator minimaliseert de technische barrières door een veilige omgeving te scheppen waarin starters weinig risico's lopen en tegen sterk gereduceerde prijzen drie maanden lang e-commercie applicaties kunnen ontwikkelen en testen.
Het programma is gericht op ondernemers die al klaar zijn voor de stap naar de markt. Met dit programma kunnen starters de eerste fase van hun bedrijf in gang zetten door middel van een kant-en-klare webomgeving die naar verwachting de de facto standaard voor Internet-gebaseerd e-zakendoen wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-03-17T00:00:00.000Z Redactie Computable