WOL-ontwikkelingen op Internet te volgen

De perikelen rond World Online beperken zich niet alleen tot de beursvloer of de beleggingsclubs. Sinds kort is het ook mogelijk op het Internet 'mee te praten' over de verdere ontwikkeling van het plot in het feuilleton WOL.

Een groep aandeelhouders heeft onder de naamhttp://www.redwol.com een bijna omgekeerde WOL-site opgezet. Daarop kunnen gedupeerde particuliere beleggers hun gegevens invoeren en oplossingen aandragen. Eén van deze mogelijke oplossingen luidt: 'Te koop aandelen WOL honderdduizend voor tien dollar op fuck@gek.com.' De site is volgens de initiatiefnemers opgezet om een dialoog aan te gaan met WOL, om zodoende de beurskoers weer een positieve impuls te kunnen geven. Volgens de initiatiefnemers vertegenwoordigt Redwol inmiddels een groep beleggers met 137.854 aandelen.
Van geheel andere aard zijn de siteshttp://www.ninaclaim.nl enhttp://www.wolclaim.nl. Deze sites zijn volgens de initiatiefnemers bedoeld om te komen tot 'een optimale openheid over de factoren die leidden tot de introductiekoers zoals die op 17 maart is vastgesteld door de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van WOL, ABN Amro en Goldman Sachs'. De sites bevatten nieuws, de actuele beurskoers van WOL, persberichten, en onder het kopje 'ironie' zelfs een 'kauf nicht von Nina'-lied: 'World Online heeft binnenkort haar eerste beursgang. Dus vandaar dit schitterende lofzang. Speciaal voor Nina Brink. De meeste gehypte zakenvrouw, interactiever dan de meet gehypte hyperlink.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-04-11T00:00:00.000Z Redactie Computable