De Automakelaars Groningen failliet

De Automakelaars, een landelijke organisatie die bemiddelt bij aan- en verkoop van tweedehands auto's, is failliet.

Volgens het concept kon de consument op een website informatie inwinnen over tweedehands auto's, waarna hij voor nadere informatie en hulp terecht kon bij een van de dertien vestigingen in Nederland. Het faillissement heeft uitsluitend betrekking op de moeder-organisatie in Groningen, waar negen mensen werken.
Volgens woordvoerder Evers blijft de website van de automakelaars bestaan, en wordt er gewerkt aan een nieuw toekomstplan voor de verkoop-organisatie met de dertien franchise-nemers. "We geloven nog steeds in het concept, waarbij onze website de functie houdt van portal voor tweedehands auto's. We werken nu aan een nieuw toekomstplan." Evers schrijft de problemen van de moeder-organisatie toe aan een slechte organisatie van de automatisering begin dit jaar en het feit dat nog niet alle op de website aangeprezen producten aanwezig waren.
De combinatie auto en Internet is momenteel in trek. Eerder deze week maakte Wegener bekend de website Autototaal.nl over te nemen voor een onbekend bedrag.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-09-08T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.