IIB: Eclectic carrièresite voor ICT'ers

Eclectic introduceerde tijdens de IT-carrièredagen een virtuele recruiter die zich uitsluitend richt op de ICT-markt.

De sitehttp://www.drshift.com wil hiermee inspelen op de specifieke belangstelling en behoefte van kandidaten en bedrijven in de informatie- en communicatietechnolgie.
Uit eigen onderzoek van Eclectic werd geconcludeerd dat minder dan 10 procent van de Nederlandse ICT'ers staat te springen om een andere baan. Bijna 30 procent van de 275.000 direct aan de ICT-gerelateerde beroepsbevolking zou zich oriënteren op een andere baan die zij binnen een termijn van 1,5 jaar hoopt te vinden.
Drshift.com gaat uit van een uiterst gedetailleerd profiel waarover kandidaten en bedrijven kunnen beschikken voor het aangeven van een gewenste baan of kandidaat. Informatiebronnen als actueel nieuws en achtergronden geven de kandidaat de mogelijkheid constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Kandidaten bepalen zelf over welke onderwerpen zij hun nieuws en achtergronden willen ontvangen en welke informatie zij ter beschikking willen stellen aan de bedrijven.
Koen Lockefeer, managing director Eclectic: "Drshift.com is nadrukkelijk opgezet voor ICT'ers die zich rustig willen oriënteren op een nieuwe stap in hun carrière. Dat betekent dat je een relatie met je sitebezoeker moet opbouwen zodat de carrièresite regelmatig wordt bezocht. Alleen via een gespecialiseerde site kun je een-op-een marketing bedrijven met de kandidaten", aldus Lockefeer.
 


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-11-15T00:00:00.000Z Manuela Fun
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.