The Source helpt het midden- en kleinbedrijf

Compaq heeft een nieuwe dienst gelanceerd die gericht is op de kleinere ondernemer. Bij het internetdienstenportaal The Source geeft Compaq een tevredenheidsgarantie: wie niet tevreden is over een betaalde dienst, krijgt zijn geld terug.

Op The Source biedt Compaq informatie- en hulpbronnen voor het MKB aan, waaronder internet- en e-commerce-diensten, algemene zakelijke diensten, juridische adviezen, zakelijke artikelen en nuttige links. De huidige partners zijn onder andere Concert (joint venture van BT en AT&T), Elsevier bedrijfsinformatie, Jobline en BizzView. The Source zal tevens de startpagina worden op alle nieuwe zakelijke PC's van Compaq. "De meeste portal-activiteiten concentreren zich op de consumentenmarkt", aldus Compaq, "maar Compaq doorbreekt dat patroon door zich te richten op de kleine en middelgrote bedrijven en samen met een aantal partners diensten aan te bieden waar deze bedrijven behoefte aan hebben."
De juridische dienstverlening verloopt viahttp://www.casus.com. Daar kunnen ondernemers zelfstandig juridische documenten samen te stellen. Bovendien kunnen notariële akten worden voorbereid die een kwart tot driekwart goedkoper dan normaal kunnen worden afgehandeld.
Met Projectplace biedt Compaq de mogelijkheid om samenwerkingsprojecten efficiënt, eenvoudig en goed beveiligd via het internet te organiseren. Tot de diensten behoren onder meer document- en versiebeheer, agenda, planning en taakverdeling, discussieplatform, activiteitenrapportage, email, sms en teleconferencing. Deze diensten zijn bedoeld voor iedereen die regelmatig voor een kortere of langere periode moet samenwerken met collega's van verschillende afdelingen, of met medewerkers van een andere organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-03-16T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.