Siebel komt met nieuwe eCRM applicaties

Siebel Systems komt met een aantal nieuwe eCRM applicaties die het eind deze maand onthult op de European User Week in Cannes.

Zo maakte het bedrijf tegenover nieuwsdienst Computerwire bekend een toepassing te hebben ontwikkeld voor het Palm besturingssysteem. Tot nu toe konden gebruikers niet veel meer doen dan contact- en kalendergegevens uitwisselen tussen de pda en de CRM (Customer Relationship Management) software van Siebel. Daar komt dus verandering in, al weigerde de onderneming details te onthullen. Wel zei een woordvoerder van Siebel dat de nieuwe applicatie nog dit jaar verkrijgbaar zal zijn, en dat een vergelijkbaar product voor Microsofts Windows CE platform in de pijplijn zit.
Het bedrijf toont in Cannes verder voor het eerst een Active-Xthin clientdie prestatieproblemen in pure Html omgevingen moet tegengaan en een eind moet maken aan de noodzaak om zware Java applicaties te downloaden.
Daarnaast zal het concern in de Franse badplaats zijn ondersteuning voor Unicode bekend maken. Dit is een internationaleencodingstandaard voor internationale typescripts.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-06T00:00:00.000Z René van Vemde
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.