Veritas doet opslag en clustering Linux

Veritas Software breidt zijn aanbod opslagproducten voor Linux uit met clustering- en Network Attached Storage-mogelijkheden. Het bedrijf ziet veel in de Linux-markt.

Volgens de Giga Group groeit de markt voor Linux-servers van 2,5 miljard dollar in 2002 naar vijftien miljard dollar in 2007. Volgens Veritas zetten grote bedrijven Linux-serves in om de kosten van opslagbeheer terug te dringen. Daarom heeft de onderneming haar opslagbeheerproducten voor Unix en Windows ook geschikt gemaakt voor Linux.
 
"Linux is voor ons een strategisch platform met enorme groeimogelijkheden", zegt Gary Bloom, directeur van Veritas Software.
 
Binnen de Linux-strategie ontwikkelt Veritas nieuwe producten voor geclusterde database-omgevingen op basis van Linux. Zo wil het bedrijf in 2003 opslag- en clusterbeheersoftware op de markt brengen voor Oracle9i Real Application Clusters voor Linux. Veritas neemt met bedrijven als Dell, HP, IBM, Intel en Red Hat deel aan tal van andere Linux-initiatieven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-08-01T00:00:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.