Intermediair: 'Macaw beste it-werkgever'

Uit een onafhankelijk onderzoek van Intermediair komt het internetbedrijf Macaw uit Schiphol-Rijk als beste it-werkgever van 2002 uit de bus.

Het onderzoek vergeleek 37 bedrijven op onder meer startsalaris, bonus, aanwezigheid van een cafetaria model, cursusbudgetten, percentage vrouwelijke werknemers en verzuim. In het onderzoek is nadrukkelijk gekeken naar het complete aanbod van arbeidsvoorwaarden, maar ook factoren als verloop, reorganisaties, stakingen en tevredenheidsonderzoeken waren van belang voor het eindresultaat. Na weging van de resultaten bleek Macaw 'de beste'. Het liet daarmee gevestigde namen als Getronics, Cap Gemini Ernst en Young en Ordina achter zich.
 
Ronald van Es: (Financieel Directeur en verantwoordelijk voor personeelsbeleid): 'Een van onze termijn doelen is om tot de beste werkgevers in Nederland te behoren. Met stip binnenkomen op 1 is natuurlijk geweldig. We weten dat we goed zijn voor ons personeel, maar we zijn echt verbaasd dat we direct op de eerste plaats zijn geeindigd in het onderzoek.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-09-26T00:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.