Coen-prijs voor CMG, Dell en Vodafone

CMG (dienstverlening), Dell (hardware/software) en Vodafone (telecom) zijn volgens hun afnemers de beste ict-dienstverleners van 2002.

De drie kregen hiervoor gisteren de door Ernst & Young ingestled J.P. Coen-prijs uitgreikt. Dit is een publieksprijs die wordt uitgereikt aan de best presterende ict-bedrijven in Nederland.
Zeshonderdvijftig directeuren, managers en professionals hebben hun stem uitgebracht in het kader van het onderzoek Trends in ict 2003. Verliezende finalisten zijn PinkRoccade, Oracle en Tele2.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Tsjonge wat een gezeur over uitzendkracht of niet. Ik ben al jaren klant bij meerdere ICT dienstverleners en CMG steekt er werkelijk met kop en schouders bovenuit!! Geen wollige CV's, maar gewoon vakkundige mensen met ervaring, zonder kapsones tegen een niet al te hoog tarief.
Ik zou meer zaken met CMG willen doen, helaas zit ik nog aan mantelovereenkomsten vast.

Dream on, uitzendkracht! Nooit gerealiseerd dat ik met een uitzendbureau te maken had! Al die tijd heb ik dus veel te veel betaald in de veronderstelling dat het detacheringbedrijf zorg draagt voor kwaliteit en continuiteit, als onderbouwing voor de hoge tarieven.

CMG is een uitzendwerkgever en haar gedetacheerde medewerkers uitzendkrachten. Voor haar kanten maakt het in ieder geval niet veel uit. Die zijn dus zeer tevreden!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-12-13T00:00:00.000Z René Rippen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.