Centric gaat VIND-software opfrissen

Centric zorgt voor een technische update van de Vind-applicatie. Hiermee kunnen gemeenten een online producten- en dienstencatalogus samenstellen.

De automatiseerder gaat de importfunctie verbeteren, evenals de toegang voor gebruikers (via gedifferentieerde beveiliging). Ook buigt Centric zich over het opheffen van fouten in de helpfunctie en doet het onderzoek naar gebruik van andere databasesystemen. In maart 2003 komt de opgefriste versie beschikbaar voor de abonnees.
 
Het programmabureau Overheidsloket 2000 (OL2000) lanceerde eind 2000 de Vraaggerichte INteractieve Dienstencatalogus (VIND), met circa driehonderd beschrijvingen van gemeentelijke producten en diensten. Deze gratis verkrijgbare software voor een online producten- en dienstencatalogus moest gemeenten aanzetten om websites te bouwen. OL2000 ging in juni 2001 op zoek naar een partij die het technisch en inhoudelijk onderhoud zou uitvoeren. Bijna een jaar later wonnen VNG Uitgeverij, SDU en Contain Organisatie Advies de aanbesteding voor het symbolische bedrag van één euro. Zij hebben nu Centric de opdracht gegeven om VIND aan te passen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2002-12-16T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.